diumenge, 26 de maig del 2013

UNA AMANIDA DE LA TASTAOLLETES

L'AMANIDA D'ENVIDIES I ESPÀRRECS VERDS AMB ROQUEFORT I PINYA
AMANIDA D'ESPÀRRECS VERDS, ENDIVIES AMB ROQUEFORT I PINYA

Ja fa dies que volia provar un dels meus invents culinaris. És tractava de fer una combinació amb
endivies, espàrrecs i el formatge roquefort. i com que a la nevera hi havia pinya natural he decidit posar-la també a la amanida per donar-li un toc de dolçor i suavitat. Aquí us passo la manera com ho he fet jo.
Bon apetit!!


INGREDIENTS

6 espàrrecs verds
1 endivia (que tallareu en quatre meitats)
un tros de formatge Roquefort (que desfareu al microones durant 1 minut) a la màxima potència.
1 rodanxa de pinya (que també la tallarem a la meitat).
sal i oli

En una paella poseu un parell de cullerades d'oli. Talleu la part més blanca dels espàrrecs i els saleu i els poseu a la paella. Tot seguit netejeeu l'endivia i la talleu en meitats. Agafeu la pinya natural i la talleu en una meitat. En un plat poseu les endivies a banda i banda del plat. Tireu per sobre el roquefort i per últim afegiu la pinya i els espàrrecs.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada