L'AMANIDA D'ENVIDIES I ESPÀRRECS VERDS AMB ROQUEFORT I PINYA |
Ja fa dies que volia provar un dels meus invents culinaris. És tractava de fer una combinació amb
endivies, espàrrecs i el formatge roquefort. i com que a la nevera hi havia pinya natural he decidit posar-la també a la amanida per donar-li un toc de dolçor i suavitat. Aquí us passo la manera com ho he fet jo.
Bon apetit!!INGREDIENTS
6 espàrrecs verds
1 endivia (que tallareu en quatre meitats)
un tros de formatge Roquefort (que desfareu al microones durant 1 minut) a la màxima potència.
1 rodanxa de pinya (que també la tallarem a la meitat).
sal i oli
En una paella poseu un parell de cullerades d'oli. Talleu la part més blanca dels espàrrecs i els saleu i els poseu a la paella. Tot seguit netejeeu l'endivia i la talleu en meitats. Agafeu la pinya natural i la talleu en una meitat. En un plat poseu les endivies a banda i banda del plat. Tireu per sobre el roquefort i per últim afegiu la pinya i els espàrrecs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada