dissabte, 11 de maig del 2013

FOTOGRAFIES I TEXTOS DE ZIMBABWE (ÀFRICA)


Veure les Victoria Falls des de l'aire, és tota una experiència. L'any 2006 vaig tenir l'oportunitat de fer un viatge al continent africà i d'aquest viatge com els que he pogut fer al llarg dels anys generalment en guardo bons records.



Les Victoria Falls vistes des de Zimbawe
Un d'aquests records és la primera i única vegada         que he pujat en helicòpter i va ser quan vàrem fer la visita a les cataractes Victòria Falls primer des de el cantó de Zimbawe i posteriorment des de Zambia i per acabar-ho d'arrodonir i veure-ho des de un altre prisma ho vem fer el mateix dia des de el cantó de Zambia d'aquesta manera especial. 
L'estrident soroll de l'helicòpter no va però privar de veure des de l'aire la magnitud d'aquestes cataràctes tan impressionants.
Aquell matí a Zimbabwe va ser molt mogut i entre el passeig pel parc nacional on es troben les cataractes Victoria i la visita a Zàmbia per veure-les des de l'altre costat, vem fer una parada a un mercat a l'aire lliure on vem poder contemplar molta artesania dels propis zimbabwesos. Aquí teniu una mostra.

Mercat a l'aire lliure en un poblat proper a
les cataractes Victoria
Una altra perspectiva de les Victoria Falls des de Zimbabwe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada