RECEPTA FÀCIL PER A FER UNS BOMBONS SENZILLS I DELICIOSOS QUE FARAN LA DELICIA DE GRANS I PETITS.
Mans a l'obra!!!
ÍNGREDIENTS
500 grams de xocolata negra (quan més negra millor)
500 grams d'avellanes crues o bé podeu fer-ho amb d'altres fruits secs
Talleu en presses petites la xocolata i la poseu en un cassó al bany maria mirant de que l'aigua no bulli i es vagi desfent la xocolata.
Aneu afegint les avellanes (o bé els fruit secs que hàgiu escollit) i amb una cullera de postre aneu agafant de dos en dos o de tres en tres les avellanes recobertes de xolcolata i les aneu posant en una safata folrada amb paper d'alumini i que previament haureu escampat sucre pel damunt , i amb la cullera aneu fent pilons amb les avellanes recobertes de xocolata.
Ho poseu a la nevera fins que la xocolata s'hagi endurit i bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada