dimarts, 23 d’abril del 2013

VERDURETES AMB VI

Que bones són les verdures a l'hivern i a l'estiu, a la primavera i a la tardor....cada temporada té les seves pròpies cerdures i per tant aquest plat que ara us passo jo l'he fet a casa amb diverses verdures així que ja us podeu posar mans a l'obra per tal de poder gaudir d'aquest plat nutritiu i saludable.



INGREDIENTS
1 carbassó
1 pastanaga
1 ceba gran
100 grams de mongeta tendra
2 grills d’all
2 cullerades d’oli
½ got de vi negre (per cuinar)
Sal i pebre (opcional)

Peleu la ceba i la talleu a trossets petits. Després talleu a rodanxes la pastanaga i el carbassó. La mongeta la farem a quadrets petits. En una escorredora posarem totes les verdures per pasar-les per l’aigua i que quedin ben netes.
Agafem una paella i li posem un parell de cullerades d’oli i afegim les verduretes que teniem a l’escorredora. Encenem el foc (mig tirant a baix) i deixem que les verdures és comencin a daurar mentre anem remenant perquè no es cremin.
Quan les verdures estiguin daurades hi tirem el gotet de vi i els alls deixant que s’acabi de coure a foc lent en 2 o 3 minuts més per barrejar bé els sabors.
Servir-ho a taula en una font gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada