Com
ja he dit a la meva mini-bio, sóc una tastaolletes ja que m’agrada fer diverses
coses i entre elles cuinar i sobretot barrejar colors dels diferents aliments
perquè pugui ser més seductor i complaent a l’hora de menjar. He de confessar-vos
que no m’agrada complicar-me ni la vida ni la existencia a l’hora de cuinar ja
que menjo senzill i tirant cap a ovolacteo vegetarià amb la cual cosa m’agrada
més menjar sa i sense afartar-me abans de que
el cos t’acabi dient PROU!!! I també
acompanyat d’exercici que és molt important per la nostra salut física i mental.
Així
que ja anireu veient que les receptes que us aniré penjant són molt més que senzilles i
practiques per a cuinar i sobretot si has d’anar de pressa com ens marca la
vida quotidiana en que vivim.
2 pomes golden
2 o 3 cullerades de canyella en pols
2 o 3 cullerades de sucre moré
2 o 3 cullerades de canyella en pols
2 o 3 cullerades de sucre moré
Peleu i traieu el
cor de les pomes. Talleu-les a rodanxes o bé a trossets petits i poseu-les en
un recipient que pugui anara al micrones. Cobriu les pomes amb el sucre i la
canyella i poseu-les al micrones a la máxima potencia durant uns 7 o 8 minuts fins
que el sucre i la canyella quedin com un xarop i la poma estigui tendre .
Deixeu-lo
refredar fins que quedi tebi i cap a la boca
s’ha dit i bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada