diumenge, 21 d’abril del 2013

US AGRADA CUINAR?

Com ja he dit a la meva mini-bio, sóc una tastaolletes ja que m’agrada fer diverses coses i entre elles cuinar i sobretot barrejar colors dels diferents aliments perquè pugui ser més seductor i complaent a l’hora de menjar. He de confessar-vos que no m’agrada complicar-me ni la vida ni la existencia a l’hora de cuinar ja que menjo senzill i tirant cap a ovolacteo vegetarià amb la cual cosa m’agrada més menjar sa i sense  afartar-me abans de que el cos t’acabi dient PROU!!!  I també acompanyat d’exercici que és molt important per la nostra salut física i mental.
Així que ja anireu veient que les receptes que us aniré penjant són molt més que senzilles i practiques per a cuinar i sobretot si has d’anar de pressa com ens marca la vida quotidiana en que vivim.

De moment, us passo una recepta d’un postre molt i molt senzill que fins i tot un/a nen/a  ajudar a fer-ho sense que faci mal.

POMA AMB CANYELLA I SUCRE MORÉ


2 pomes golden
2 o 3 cullerades de canyella en pols
2 o 3 cullerades de sucre moré 

Peleu i traieu el cor de les pomes. Talleu-les a rodanxes o bé a trossets petits i poseu-les en un recipient que pugui anara al micrones. Cobriu les pomes amb el sucre i la canyella i poseu-les al micrones a la máxima potencia durant uns 7 o 8 minuts fins que el sucre i la canyella quedin com un xarop i la poma estigui tendre .

Deixeu-lo refredar fins que quedi  tebi i cap a la boca s’ha dit i bon profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada