dimarts, 17 de setembre del 2013

TRUITA D'ENCIAM I CARABASSÓ


Fer truites és una manera molt divertida de cuinar ja que podem combinar diversos aliments amb l'ou.
Així que us passo una recepta que vaig fer dies enreres i espero que us agradi la la barreja que us proposo tot seguit.

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 OUS (1 PER PERSONA)
4 FULLES D'ENCIAM TALLADES BEN PETITES
4 RODANXES DE CARABASSÓ TALLADES A DAUS
SAL I OLI

Preparació

Un cop tingueu tallades i netes les verdures, deixeu-les escòrrer mentre bateu els ous amb un polsim de sal. En una paella hi poseu l'oli (un parell de cullerades) i quan estigui una mica calent hi afegiu les verdures perquè és vagin coguent a poc a poc sense deixar de remenar. Per últim afegiu l'ou batut i ho barregeu tot junt fins que la truita estigui cuita. Bon profit i que us vagi de gust!!!

El dia que la torni a fer penjaré la foto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada