dissabte, 28 de setembre del 2013

TRUITA DE CEBA, RÚCULA I TOMÀQUET


Ja he comentat alguna que altra vegada que fer truites és una manera divertida de cuinar. Barrejar colors i sabors sempre dona un toc molt original a l’hora de menjar. I això és el que he fet avui per sopar.
Una truita amb ingredients que han sobrat del migdia (d’una amanida) i he aprofitat per fer-me una truita d’allò més curiosa.
Ingredients
Ceba
Tomàquet
Rúcula
1 Ou (per persona)
Sal i oli

Talleu en daus molt petits una miqueta de ceba que us sobri de l’amanida. Feu el mateix amb el tomàquet i també amb la rúcula. En una paella poseu l’oli, i hi afegiu tot seguit les verdures per tal de coure-les fins que estiguin toves. Tot seguit i afegiu l’ou, i ja podeu començar a donar forma a la  truita.
Per cert, no he fet foto ja que no tenia la càmera a punt però us asseguro que la truita és molt vistosa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada